Expositie en mini markt

Zondag 24 september was er weer een geslaagde, gezellige expositie met minimarkt bij ons atelier.

Onderstaande kunstenaars waren bij ons te gast:

Maria en Ger Driessen  van Atelier Mariposa maken sieraden en gebruiksvoorwerpen van bestek.
Zoals ringen, armbanden en kettingen maar ook fruitschalen, bonbonnières, lampen en servetringen.

Liesbeth Werts, zij is kunstenaar en haar uitgangspunt is vilt. Van daaruit maakt zij uitstapjes: zij borduurt, weeft, tekent, boetseert, maakt aqualeren, schrijft en bindt haar eigen schetsboeken en maakt collages. In haar viltobjecten komt alles samen. Hoe? Zij laat het je graag zien. Kom naar de expositie of kijk op liesbethwerts.blogspot.nl.”

Louis Storms en Christa  Fredrix, zijn onder de naam ‘KunstopdeSering’, creatief bezig. Christa maakt vilten sjaals, sieraden en geeft hierin workshops. Louis maakt stenen beelden en ijzeren objecten/sculpturen. Samen maken Christa en Louis objecten en beelden van mozaïek, meestal in combinatie met andere materialen (ijzer, lood, keramiek, meccano). Sinds een aantal jaren maken zij ook schalen en objecten door middel van glasfusen. Ze hebben meerdere malen geëxposeerd. Neem eens een kijkje op hun website: www.kunstopdesering.jimdo.com.

Tonny Hubbers , ik maak mooie, aparte kaarten waarmee je iemand een echt cadeautje geeft als je die opstuurt.
Ook laat ik werkstukken zien die ik maak tijdens de cursussen en RAKU dagen bij Keramisch atelier “de Hei”.

Geert Verberk, laat samen met zijn vrouw de kunst zien hoe een Bonsai boompje gekweekt, gevormd en geknipt kan worden. Zij nemen aanverwante artikelen zoals wat schalen boeken tafeltjes mee maar ook met bonsai boompjes die gemaakt zijn van metaal draad.
Geert heeft drijfhout die hij probeert te bewerken tot mooie houtsculpturen.

Marcel Wetzels heeft zich in de afgelopen jaren toegelegd in het maken van objecten van glas en lood en staal. Binnen een stalen frame zorgt een zorgvuldig gekozen compositie van diverse kleuren en soorten glas in lood voor een uniek resultaat. Zijn werk is te zien via: www.glasinloodenstaal.jimdo.com.

Leo van Vliet, eigenaar en oprichter van Focusview-Fotografie uit Oeffelt.
http://www.focusview.nl/index.html
Leo vertelt; Specialistische activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het werken met mensen en het overdragen van fotografiekennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops en coachingstrajecten Daarnaast zijn het maken van (bedrijfs)reportages en levering van ICT & DTP oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven vaste kernactiviteiten. Naast Focusview Fotografie ben ik actief als voorzitter binnen de regionale vereniging Fotografieclub-BGC (Boxmeer, Gennep en Cuijk) die door mij in 2011 werd opgericht.
Wat ga ik tonen: Voornamelijk de kernactiviteiten waar Focusview Fotografie sterk in is. Via ofwel zogenaamde RollUp systemen of via een aluminium achtergrondsysteem met fotopanelen. Verdere ondersteuning en give-aways zullen speciale info-flyers zijn.

Karlijn Engelaar van Fantastisch Verhalen presenteert opnieuw het kinderboek “Op tijd een feestje!”, een ideaal cadeau voor de komende feestdagen! Eventueel kan het boekje gesigneerd worden door de schrijfster en de illustrator die beide deze dag aanwezig zijn. http://www.fantastischeverhalen.nl

Joke Raafs- van Rossum, zij knipt van de theezakjes vierkantjes en vouwt daar allerlei verschillende figuurtjes van waarmee ze patroontjes vormt. Daarmee maakt ze  de mooiste kaarten.

Anja Rikken, zij is ruim 30 jaar creatief  bezig en heeft al die jaren kennis en ervaring opgedaan door vele studies en workshops te volgen, en te werken met vele verschillende materialen en technieken.
Zij wordt hoofdzakelijk geïnspireerd door het werken met natuurlijke producten.
Vandaag heeft zij een kraam vol wol. Wol is kunstzinnig, veelzijdig, ambachtelijk, maar vooral:
wol is weer hip !
Vilten, spinnen, breien, weven, etc.
Van ruwe vachten tot luxe woontextiel en van truien tot kunstzinnige sieraden. Anja heeft een grote liefde voor wol.
Zelf gesponnen en geverfde wol (o.a. art-yarns) realiseren, die worden gebuikt voor weven, haken en breien.

Alice Jansen, zij laat haar schilderijen zien maar ook keramiek wat ze gemaakt heeft tijdens de cursussen en RAKU dagen van ons atelier.

Dini Schepers, maakt van minuscule kleine kraaltjes de mooiste sieraden.

Fam. Thelosen, een kraam vol met de mooiste stenen en mineralen die zelf gevonden en uitgehakt zijn in de bergen maar ook vele edelstenen en mineralen die een geneeskrachtige werking hebben die verwerkt zijn tot b.v. een mooie hanger.
Voor alles stenen is er een uitgebreide beschrijving en uitleg aanwezig.

Gepubliceerd on september 10, 2012 at 9:30 am  Geef een reactie  

The URI to TrackBack this entry is: https://kleiart.wordpress.com/expositie-en-mini-markt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: